I nye Grandgården ytterst på Langbryggen i Arendal vil vi ha 2 næringslokaler ledige for utleie. Lokalene ligger på gateplan mot pollen og byfjorden og er på henholdsvis 274 m2 og 92 m2 grunnflate. Bygget er snart ferdig, og vi regner med at lokalene kan ferdigstilles i løpet av sommeren. Det vil være mulig for leietaker å få lokalene tilpasset leietakers bruk, behov og ønsker.

Arendals mest attraktive forretningslokaler. Beliggenheten ytterst på Langbryggen med byfjorden, Pollen og Tyholmen som nærmeste naboer, betyr i praksis at dette blir blant Arendals mest attraktive forretningslokaler. Lokaliseringen mellom det mest sentrale i Arendal og den nye bydelen Barbu, med kontormiljøene Havnegården og Sørlandets Kunnskapshavn, betyr at mange mennesker vil passere Grandgården flere ganger daglig når de tar strandpromenaden i bruk mellom bolig og jobb – året rundt. Området er dessuten under transformering fra trafikkert gate til parkpreget gatemiljø med grøntarealer, benker og lekeplasser fra Nesbakken og ut Langbryggen.

Det beste fra to verdener. Med andre ord et nytt bymiljø som henter det beste fra to verdener – det urbane og det marine. I Arendal har vi erfaring med at besøkende tiltrekkes av nettopp denne kombinasjonen, og dermed tør vi påstå at disse lokalene vil bli svært attraktive som forretningslokaler.

Grandgården har egen parkeringskjeller med mulighet for å leie P-plass.

Lokale 1 (115 m²) – UTLEID:

Lokale 2 (274 m²):

Lokale 3 (92 m²):

For mer informasjon kontakt:

Einar Johnsen eiendom AS

Einar Johnsen, mobil 913 20 110
e-post: einar@ejeiendom.no

eller

Arne Baardsen, mobil 952 19 536
e-post: baardsen@ejeiendom.no