I nye Grandgården ytterst på Langbryggen i Arendal har vi 2 næringslokaler ledige for utleie. Lokalene ligger på gateplan mot pollen og byfjorden og er på henholdsvis 274 m2 og 92 m2 grunnflate. Det vil være mulig for leietaker å få lokalene tilpasset leietakers bruk, behov og ønsker.

Arendals mest attraktive forretningslokaler. Beliggenheten ytterst på Langbryggen med byfjorden, Pollen og Tyholmen som nærmeste naboer, betyr i praksis at dette blir blant Arendals mest attraktive forretningslokaler. Lokaliseringen mellom det mest sentrale i Arendal og den nye bydelen Barbu, med kontormiljøene Havnegården og Sørlandets Kunnskapshavn, betyr at mange mennesker vil passere Grandgården flere ganger daglig når de tar strandpromenaden i bruk mellom bolig og jobb – året rundt. Området er dessuten under transformering fra trafikkert gate til parkpreget gatemiljø med grøntarealer, benker og lekeplasser fra Nesbakken og ut Langbryggen.

Det beste fra to verdener. Med andre ord et nytt bymiljø som henter det beste fra to verdener – det urbane og det marine. I Arendal har vi erfaring med at besøkende tiltrekkes av nettopp denne kombinasjonen, og dermed tør vi påstå at disse lokalene vil bli svært attraktive som forretningslokaler.

Grandgården har egen parkeringskjeller med mulighet for å leie P-plass.

Om dere ønsker å ha en befaring i de ledige lokalene så ta kontakt.

Langbryggen 19C (Lokale 2, 274 m²)

Langbryggen 19G (Lokale 3 (92 m²)

La deg inspirere

Langbryggen 19A, nærmest mot Pollen, er allerede leid ut. Leietaker var med på å få tilpasset lokalene til sine behov og ønsker før ferdigstillelse. På denne måten har de fått et lokale helt etter eget ønske og hvor arealet er utnyttet maksimalt. Foruten det åpne kontorlandskapet med fantastisk utsikt mot Pollen og Tyholmen, har de fått plass til møterom, kombinert møterom/ spiserom et romslig kjøkken og et elegant bad og toalett.

Et effektivt og moderne lokale!

For mer informasjon kontakt:

Einar Johnsen Eiendom AS

Einar Johnsen, mobil 913 20 110
e-post: einar@ejeiendom.no

eller

Arne Baardsen, mobil 952 19 536
e-post: baardsen@ejeiendom.no