Sommeren 2019 vil Grandgården ytterst langs Langbryggen i Arendal ferdigstilles med leiligheter i de fire øverste etasjene og attraktive næringslokaler på gateplan mot Pollen og byfjorden.

I første etasje blir det 3 næringslokaler som kan leies til forretningsdrift. To næringslokaler, med areal på henholdsvis 115 kvm og 274 kvm, ligger med fasade mot Pollen. Det tredje lokalet ligger med fasade mot byfjorden og Galtesund og har  92 kvm grunnflate. Alle lokaler får store utstillingsvinduer mot gate med stor gangtrafikk og minimalt med biltrafikk.

Beliggenheten ytterst på Langbryggen med byfjorden, Pollen og Tyholmen som nærmeste naboer, betyr i praksis at dette blir blant Arendals mest attraktive forretningslokaler. Lokaliseringen mellom det mest sentrale i Arendal og den nye bydelen Barbu, med kontormiljøene Havnegården og Sørlandets Kunnskapshavn, betyr at mange mennesker vil passere Grandgården flere ganger daglig når de tar strandpromenaden i bruk mellom bolig og jobb – året rundt. Området er dessuten under transformering fra trafikkert gate til parkpreget gatemiljø med grøntarealer, benker og lekeplasser fra Nesbakken og ut Langbryggen. Med andre ord et nytt bymiljø som henter det beste fra to verdener – det urbane og det marine. I Arendal har vi erfaring for at besøkende tiltrekkes av nettopp denne kombinasjonen, og dermed tør vi påstå at disse lokalene vil bli svært attraktive som forretningslokaler.

Grandgården har egen parkeringskjeller med mulighet for parkering.

Lokale 1 (115 m²) – UTLEID:

Lokale 2 (274 m²):

Lokale 3 (92 m²):

For mer informasjon kontakt:

Einar Johnsen eiendom AS

Einar Johnsen, mobil 913 20 110
e-post: einar@ejeiendom.no

eller

Arne Baardsen, mobil 952 19 536
e-post: baardsen@ejeiendom.no