Bygget er blant Arendals eldre bygårder, men fullrenovert i senere år. Bygget er oppført i mur i 4 etasjer, totalt leieareal på 800 m2  og inneholder leiligheter (3 leiligheter i 4.etg. En leilighet har 1 soverom, en har 2 soverom og en har 3 soverom), kontor- og butikklokaler. Utleid til blant andre Husfliden, arkitektkontoret Trafo, Psykolog Spesialister.

Flotte kontorlokaler i Arendal sentrum – gågaten

I Arendal sentrum, i gågaten Tollbodgaten 2, 2. etasje har vi fine kontorlokaler som passer for virksomheter som liker å ha kontor sentralt i byen. Dette er så sentralt det kan bli i Arendal, drøye hundre meter fra Pollen omgitt av hyggelige resturanter, kafeer og forretninger.

Sentralt og med god adkomst fra gågaten

Dette er en av byens eldre og erverdige bygninger, oppført i mur og renovert i de senere år. Svært kort gangavstand til kaffebarer og lunsjrestauranter og gangavstand til P-hus, busstasjon og fergeleie.

Kontorene i Tollbodgaten 2 er lyse og trivelige og adkomst gjennom dør på gateplan via hyggelig bakgård skjer gjennom nyrenovert og ganske fasjonabel trappeoppgang til kontorene i 2. og 3. etasje. Kontorlokalene passer godt til allmenne kontorformål, eksempelvis salgskontor, IT-virksomhet, forsikring, arkitekt, regnskap, revisor og andre typer rådgivingstjenester.